Termék

Olajos öblögetés

100%-ban természetes összetevők.

Fehérítsd és fényesítsd a fogaidat. Méregtelenítsd a tested, tedd egészségesebbé a szájüreged és a bőröd.

A rossz szájszagban szenvedők nagymértékű javulásról számoltak be

14 kis tasakba csomagolva a kényelmes használatért

Frissítsd leheleted a baktériumok természetes eltávolításával.

Győzd le természetes módon a rossz baktériumokat és a fogkövet a szádban egy fehérebb, egészségesebb mosolyért.

Csökkenti a fogkövet és hozzájárul az ínyek egészségéhez.

Kémiai anyag- és alkoholmentes.

Első lépés: Nyomd a tasak tartalmát a szádba

Második lépés: Öblögess 5-15 percig

Harmadik lépés: Köpd ki az olajat és mosolyogj!

Az olajos öblögetés nem újdonság. Évezredek óta létezik az alternatív gyógyászatban mint egy méregtelenítő módszer, amely alapvetően felszívja és eltávolítja a szájból és a testből a méreganyagokat. Azonban a kókuszolaj eléggé keserű lehet, és emiatt vannak akik számára kellemetlen a használata. A Carbon Coco Természetes Öblögető Olajjal megtapasztalhatod eme hagyományos gyógymód jótékony hatásait a kellemetlenségek és a szörnyű íz nélkül! A Carbon Coco Természetes Öblögető Olaj előnyei:

  • Egészségesebb gyöngyházfényű fehérség
  • Hosszan tartó friss lehelet
  • Jobb orális egészség
  • Tisztább bőr és jobb általános egészség
  • Kellemes fodormenta íz
  • Az egyszer használatos tasakok kényelme

 

Hogy működik?

Aktív szén

Ha fehéríteni próbálod a fogaidat, akkor a legutolsó dolgok egyike amire gondolsz az, hogy fekete színű szénnel érd el a célodat. (Meglehet, hogy már láttál embereket, akik fekete fogkrémmel mossák a fogukat.) A fogfehérítésre alkalmas szén nem akármilyen szén, hanem úgynevezett aktív szén, amely természetes kötőanyag tulajdonságai révén könnyen megköti a foltokért felelős anyagokat, többek között a fogkövet, a bort és a kávét. Így talán nem meglepő, hogy az aktív szén, mint fogkrém, igen hatékony abban, hogy ragyogó mosolyt eredményezzen a használójának. Az aktív szén kapszula vagy por kiszerelésben kapható, ez utóbbi finom textúrájú, íztelen és szagtalan. A legjobb az egészben pedig az, hogy biztos lehetsz benne hogy biztonságos a használata. (Valójában az aktív szén használata egy alternatív gyógymód a szervezetben levő méreganyagok ellen, különösen az ételmérgezés ellen.)

Fogfehérítő- és méregtelenítőszer

Az aktív szén nemcsak fehéríti a fogakat, hanem eltávolítja a méreganyagokat a testből. Amikor aktív szénnel mosol fogat, az magába szívja a méreganyagokat, amik a fogak felszínén vannak. A test nem fogja felszívni a szenet, még akkor se, ha egy kevés lenyelődik, mert valójában az emésztőcsatornába megy; ott magához vonzza a méreganyagokat és vegyi anyagokat miközben átmegy a testen, végül pedig az emésztőrendszer eltávolítja a szervezetből.

Az aktív szén használata

Mielőtt aktív szenet használsz, tudatában kell lenned annak, hogy ez nem az a fajta szén amit hétköznapi grillezéshez használnak. Az aktív szén kifejezetten gyógyászati használatra lett kifejlesztve. A készítők először is hétköznapi szenet melegítenek fel egy bizonyos gáz jelenlétében, így az aktív szén szivacsos jellegűvé válik az eljárás során kialakult pórusoknak köszönhetően és ezek segítségével könnyen csapdába ejti a szennyeződéseket.

Két órával étkezés után mosd meg a fogadat hogy rendesen méregtelenítsd a szervezeted és hogy fehérítsd a fogaidat.